Yhteydenottopyyntö lähetetty onnistuneesti!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
  Liitä tiedosto

  Toimituskäytäntö

  Yhteydenottopyyntöjen käsittely kestää tällä hetkellä 1-2 työpäivää. Tämä johtuu siitä, että jokainen pyyntö käydään yksilöllisesti ja että kysyntä on erittäin suurta.

  Voit helposti varata suunnitteluajan veloituksetta meille toimistolle, kotiisi tai voimme myös pitää etäsuunnittelua. Täytä yhteydenottolomake tai lähetä viesti sähköpostiimme info@stadinmittakaluste.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  Saat meidän kiinni myös puhelimitse.

  Suunnitteluajan yhteydessä asiakkaamme voivat nähdä kaikki materiaalit livenä, koskettaa ja valita niistä sopivimmat. Suunnittelijamme ottavat huomioon kaikki asiakkaan omat toiveet ja mieltymykset luoden ainutlaatuisia kalusteita jokaiselle. Autamme sinua luomaan juuri ne kalusteet, jotka täyttävät määritetyt vaatimukset.

  Voit helpottaa meidän yhteistyötämme ottamalla alustavat mitat itse.

  Tapaamisen tulosten perusteella suunnittelijamme kehittää ainutlaatuisen kalusteprojektin ja laatii sinulle tarjouksen. Tarkkaa visualisointia varten kehitämme 3D-projektin, joka varmistaa, että keittiöstä tai muista kalusteista tehty päätös on oikea. Kaikki yksityiskohdat tulemme sopimaan asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on viimeisen päälle.
  Tämän lisäksi käymme läpi maksutavat, ehdot ja projektin seuraavat vaiheet.

  Kun olemme sopineet kaikista projektin yksityiskohdista ja ehdoista, asiantuntijamme tulee kotiisi tai toimitilaasi ottamaan tarkat mitat. Näin varmistetaan, että suunniteltu projekti sopii tilaan. Kalusteiden valmistus toteutetaan 4-8 viikon sisällä maksun suorituksesta, jonka jälkeen toimitamme ja asennamme kalusteet sinulle sopivana ajankohtana.

  Kalusteiden kokoamisen ja asennuksen suorittavat kokeneet asiantuntijamme ammattityökaluilla. Tämä takaa korkean laadun ja käytännöllisyyden.

  Välitämme asiakkaistamme, joten teemme työmme tarkasti, nopeasti ja ajoissa.