Yksilölliset mittatilauskaapit mittojen mukaan

Tiimimme luo säilytystilaa ja mittatilauskaappeja, jotka ovat uniikkeja ja toteutettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja meillä on ammattitaitoa, jonka avulla voimme luoda tyylikkäitä mittatilaustyönä valmistettuja kaappeja. Nämä ovat aina ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka erottuvat toiminnallisuudellaan ja tyylikkäällä ulkonäöllään.

Kaapit - kuva

Vaatehuone

1 800 €

Säilytysjärjestelmän pääominaisuus on helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys. Vaatehuoneen hyllyt on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän.
Universaali värimaailma mahdollistaa niiden käytön erilaisissa sisustuksissa. Ne sopivat erinomaisesti säilytystilan järjestämiseen niin avoimessa tilassa kuin vaatehuoneessakin.

Kaapit - kuva

Klassinen vaatekaappi

2 550 €

Täydellinen yhdistelmä klassista tyyliä modernin ripauksen kanssa teki tästä sisäänrakennetusta vaatekaapista parhaan ratkaisun modernin säilytystilan järjestämiseen. Tällaista räätälöityä vaatekaappia ei ehdottomasti jätetä ilman huomiota, mikä auttaa saavuttamaan sisustuksen helppouden ja ainutlaatuisuuden. Tästä uudesta vaatekaapista tulee täysimittainen osa modernia sisustusta, mikä tekee säilytystilasta mahdollisimman kätevän.

Kaapit - kuva

TV-taso

3 150 €

Moderni TV-säilytyskokonaisuus on erinomainen tapa tuoda tyyliä ja käytännöllisyyttä moderniin sisustukseen. Mittatilauksena tehdyt kalusteet tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja, joilla voit järjestää säilytystilan mukavasti ja varmistaa tilojen toimivuuden. Tarkkaan harkittu muotoilu, selkeät linjat ja mittasuhteiden huomioiminen luovat ainutlaatuisen ja tyylikkään tilanjärjestelyidean. Moderni TV-säilytyskokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi ja se voi olla todellinen katseenvangitsija olohuoneessa.

Kaapit - kuva

Eteiskaapit

4 300 €

Hyvin järjestetty säilytystila eteisessä auttaa tarjoamaan lisätilaa huoneen sisällä sekä tekemään tilan käytöstä mahdollisimman kätevää. Näissä mittatilauskaapeissa on hyvä tyyli- ja väriratkaisujen yhdistelmä, jonka ansiosta se täydentää harmonisesti mitä tahansa sisustusta. Tyylikkäästä eteisestä tulee kotisi viihtyisä käyntikortti, joka antaa sille erityisen tyylikkyyden.

Käytettyjen materiaalien ympäristöystävällisyyden ja korkean laadun ansiosta tämäntyyppinen säilytystilaratkaisu ilahduttaa omistajia pitkään.

Kaapit - kuva

Lasillinen eteiskaappi

2 100 €

Sisäänrakennetulla eteiskaapin suunnittelun avulla voit säästää hyödyllistä tilaa huoneen sisällä. Tämä säilytystila on aina täydellisesti järjestetty ja sopii optimaalisesti huoneen sisustukseen. Tyylikäs ja käytännöllinen eteiskaappi mittojen mukaan kestää pitkään ilmanlaatuongelmia. Luotettavien ja käytännöllisten materiaalien ansiosta tämä eteiskaappi tarjoaa mukavan käytön pitkään.

Kaapit - kuva

Kodinhoitohuoneen kalusteet

3 650 €

Tämän KHH:n kalusteiden alkuperäinen muotoilu on kehitetty käytön helpottamiseksi ja käytännöllisyyden vuoksi. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa säilytystilan erinomaisen järjestelyn, jonka avulla voit kätevästi järjestää tärkeimmät tavarat. Tämäntyyppiset mittatilauskalusteet sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen ja pysyvät merkityksellisinä pitkään. Sen onnistunut väriyhdistelmä ja tyylikäs muotoilu tekevät näistä kalusteista erinomaisen ratkaisun kaikille.

Kaapit - kuva

Liukuovikaappi

2 300 €

Tyylikäs ja moderni kaappi liukuovilla on kätevä ratkaisu erikokoisen ja erityyppisen säilytystilan järjestämiseen. Valkoisesta vaatekaapista tulee täysimittainen osa sisustusta ja se sopii hyvin monenlaisiin tiloihin. Ergonominen muotoilu säästää tilaa, joten kaappi on erinomainen valinta pienempiinkin tiloihin. Kaapin yleispätevän suunnittelun ansiosta sen voi asentaa mihin tahansa sisätilaan.

Kaapit - kuva

Walk-in vaatehuone

2 800 €

Huolellisesti harkitun suunnittelun ja muotoilun ainutlaatuisuuden ansiosta käsityöläisemme onnistuivat luomaan hyvän ratkaisun säilytystilan kätevään järjestämiseen. Walk-in vaatehuoneessa on tyylikäs muotoilu ja korkea laatu, mikä tekee siitä monipuolisen ratkaisun. Luomisessa käytettyjen materiaalien korkea laatu takasi suunnittelun pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Tämä kätevä säilytystila on suunniteltu mukavuutta ajatellen.

Kaapit - kuva

Makuuhuoneen vaatekaappi

4 250 €

Tyylikäs muotoilu, toiminnallisuus ja korkea laatu ovat tulleet päätekijöiksi tämän vaatekaappimallin luomisessa. Makuuhuoneen sisäänrakennettu vaatekaappi mahdollisti kätevän ja tilavan säilytystilan, josta tuli yksi osa tilan yleistä tyyliä. Tarpeettomien yksityiskohtien puuttuminen tekee tästä mittatilauskalusteesta monipuolisen käytössä. Tyylikäs vaatekaappi sopii täydellisesti jokaiseen sisustukseen ja sen ansiosta se pysyy merkityksellisenä pitkään.

Kaapit - kuva

Vaalea KHH

5 350 €

Tyylikäs muotoilu ja vaaleat värit antavat meille mahdollisuuden pitää nämä kodinhoitohuoneen kalusteet alkuperäisenä ratkaisuna kätevän säilytystilan järjestämiseen sisätiloihin. Siinä on kaikki mitä tarvitset käytön helppouden ja käytännöllisyyden varmistamiseksi sisätiloissa. Alkuperäinen suunnitteluprojekti herätti eloon ainutlaatuisen idean tilavasta varastotilasta. Uudet valkoiset vaatekaapit täydentävät täydellisesti modernia sisustusta ja pysyvät tärkeänä pitkään.

Mittatilauskaapit ja säilytystilat mittatilaustyönä

Mittatilauskaappien ja säilytystilojen valmistus on aina loistava ratkaisu saavuttaa tyyliä ja mukavuutta. Olemme ammattilaisia luomaan toimivia ja esteettisiä säilytysratkaisuja jokaiseen tilaan.

Mittatilaus-vaatekaapit

Mittatilaus-vaatekaapit ovat yksi tärkeimmistä toiminnoistamme. Toteutamme erikokoisia ja kokoonpanoltaan erilaisia mittatilauskaappeja asiakkaidemme tarpeisiin. Voimme toteuttaa mittatilauskaappeja, joissa on avohyllyt, liukuovet, vetolaatikot, ripustimet ja muut elementit toiveidesi ja vaatimusten mukaan. Käytämme työssämme erilaisia materiaaleja, kuten puuta, lasia, metallia ja muovia, jotka sopivat makuusi ja sisustustyyliisi.

Lisäksi olemme erikoistuneet säilytystilojen rakentamiseen. Voimme auttaa sinua maksimoimaan tilankäytön kaikissa tiloissa, mukaan lukien eteiset, makuuhuoneet, olohuoneet, vaatehuoneet, kodinhoitohuoneet, toimistot, aulat ja muut tilat. Voimme luoda erikoisia säilytysratkaisuja vaatteille, kengille, kirjoille, leluille, astioille ja muille tavaroille.

Arvostamme jokaista asiakasta, joten työskentelemme yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa ymmärtääksemme hänen tarpeitaan ja toiveitaan. Tarjoamme suunnitteluneuvoja, joiden avulla voit valita sopivan kaappi- tai säilytysratkaisun sekä materiaalit. Meiltä jokainen voi tilata esim. liukuovikaapin tai saranallisen kaapin mittojen mukaan ja valita sopivan ratkaisun säilytystilan järjestämiseen, jotta sisustuksesta tulee tyylikäs ja moderni.

Miksi meihin luotetaan?

Takaamme myös työmme korkean laadun ja käytämme vain parhaita materiaaleja. Pyrimme luomaan mittatilauskaappeja, jotka palvelevat sinua monta kymmentä vuotta ja tuovat iloa niiden käytöstä.

Olemme valmiita ottamaan vastaan tilauksia kaikenkokoisista mittatilauskaapeista ja säilytystiloista. Kalusteasiantuntijatiimimme on valmis täyttämään tilauksen mahdollisimman lyhyessä ajassa ja toiveesi huomioon ottaen.

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jonka ansiosta voimme työskennellä eri budjeteilla. Tiimillämme on runsaasti kokemusta erilaisten materiaalien käsittelystä nykyaikaisilla työkaluilla, minkä ansiosta pystymme luomaan houkuttelevia räätälöityjä mittatilauskaappeja, jotka näyttävät houkuttelevilta ja sopivat helposti mihin tahansa sisustukseen. Käytämme myös vain luotettavia ja laadukkaita heloja, mikä takaa valmistamiemme kalusteiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Mittatilauskaappi tai säilytysjärjestelmä alkaa suunnittelusta

Työprosessimme alkaa perusteellisella konsultaatiolla asiakkaan kanssa hänen tarpeidensa ja mieltymystensä ymmärtämiseksi. Tarjoamme laajan valikoiman suunnitteluratkaisuja ja materiaaleja, jotta asiakkaamme voivat valita itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Tämän jälkeen luomme mittatilauskaapista 3D-mallin, jotta asiakas näkee, miltä se tulee näyttämään omassa tilassaan. Sen jälkeen aloitamme työn mittatilauskaapin luomiseksi.

Takaamme, että mittatilauskaappimme sopivat täydellisesti huoneesi mittoihin ja ovat mahdollisimman mukavat käyttää. Annamme myös takuun työllemme, mikä todistaa luottamuksemme tuotteiden laatuun.

Jos etsit yksilöllisiä säilytysratkaisuja, räätälöidyt mittatilauskaapistomme ja säilytysjärjestelmämme ovat oikea valinta. Olemme valmiita keskustelemaan tarpeistasi ja aloittamaan projektisi työskentelyn heti. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja uuden vaatekaapin hankinnasta.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tarjoamme sinulle ajankohtaista tietoa remonttitrendeistä,
materiaaleista, tapahtumista sekä yrityksemme kuulumisista.

    VARAA AIKA SUUNNITTELUUN!
      Liitä tiedosto