Meista - kuva

Yhteydenottopyyntö lähetetty onnistuneesti!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
  Liitä tiedosto

  Meista - kuva

  Alex

  Kalusteasentaja

  Olen kalusteasentaja. Kasaan erikokoisia ja kokoonpanoisia mittakalusteita suoraan asiakkaan luona. Minulla on runsaasti kokemusta sekätarvittavat tiedot ja taidot.

  On hienoa olla mukana yrityksessä, joka houkuttelee positiivista energiaaasiakkaiden koteihin laadukkailla keittiöillä ja kaapeilla mittatilaustyönä. Tiimimme valmistaa laadukkaita mittatilauskalusteita yksittäisten tilausten mukaan sekä hoitaa niiden kokoonpanoa ja asennusta.

  Omalta osaltani takaan valmistajan asennusohjeen noudattamisen, virheettömänkokoonpanon ja palan minun lämmöstä jokaiselle asiakkaalle.
  Olen aina iloinen tehdä työtä täydellisesti!

  Meista - kuva

  Mikko

  Suunnitteluinsinööri

  Olen suunnitteluinsinööri. Minulla on 20 vuoden kokemus alalta. Päätehtävänion luoda hankkeesta piirustukset ja kaaviot: suunnitella mittakalusteiden osia ja järjestää ne optimaalisesti arkille.

  Mittatilauskalusteet ovat pitkä prosessi, joka ei aina ole tavalliselle ostajalle selvää. On olemassa paljon vivahteita ja yksityiskohtia, jotka on varmasti otettava huomioon.

  Kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman, valmistus alkaa. Sen jälkeen pitää vain huolellisesti kasata kaikki kalusteet ja asentaa ne paikoilleen.

  Olen ylpeä siitä, että asiantuntijaryhmämme toteuttaa ammattimaisesti näin monimutkaista toimintaketjua. Jokainen asiakkaamme on tyytyväinen!

  Meista - kuva

  Jeve

  Suunnittelija

  Keväällä 2020 kuulin mahdollisuudesta päästä mukaan SV-Nova Osuuskunnan toimintaan yrittäjän roolissa.

  Osuuskunta oli toiminut vuodesta 1996 lähtien ja valmisti laadukkaita mittakalusteita. En miettinyt alan vaihtoa kauaa.

  Tein alussa pitkiä työpäiviä, sillä opittavaa oli paljon. Onneksi sain valtavasti tukea osaavalta tiimiltä. Tiimillä on yli 20 vuoden kokemus ja satoja referenssejä.

  Tänä päivänä valmistamme mittatilauskalusteita, jotka täydentävät tilaa ja ovat tehty korkealaatuisista materiaaleista.

  Meista - kuva

  Simba

  Laaduntarkastaja

  Olen kissa. Nimeni on Simba.

  Olen erittäin onnekas, sillä olen lähes samanikäinen kuin uusi SMK-tuotemerkki. Minulla on terävä näkö ja hieno vainu. Näiden kykyjen avulla voimme vakuuttaa jokaiselle asiakkaalle, että pienikin vika mittatilauskalusteiden valmistuksessa jakokoonpanossa ei luista minusta!

  Tiedätkö, mikä on lempiharrastukseni?
  Maata ikkunalaudalla ja katsella miten SMK: n kokoonpanijat tekevät työnsä.
  Ja he osaavat sitä 100%!

  Kehrr, voin seurata tätä loputtomiin!

  Meista - kuva

  Eetu

  Tuotantovastaava

  Vuonna 1996 samanhenkisten ihmisten joukko perusti SV-Nova Osuuskunnan. Minäkin olen tässä fiksujen, aloitekykyisten ja rehellisten ihmisten tiimissä. Yrityksessämme työskentelevät poikkeuksellisen päteviä suunnitteluinsinöörejä, suunnittelijoita, kokoonpanijoita, myyjiä ja kuljettajia.

  Yrityksemme päätoimiala on mittatilauskalusteiden valmistus monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Meistä tuli ensimmäinen kalusteiden valmistaja mittatilaustyönä, jonka toiminnalliset ja esteettiset ominaisuudet ovat moitteettomia.
  Syksyllä 2020 päätimme luoda uuden SMK-tuotemerkin.

  Tänään, kuten ennenkin, väitämme rohkeasti, että tiimimme valmistamat ja asentamat mittakalusteet tuovat asiakkaille yksinomaan positiivisia tunteita!

  Meista - kuva

  Pentti

  Kalusteasentaja

  Teen mittakalusteiden asennuksen asiakkaan tiloissa ja kokoan tavarat varastossa. Asiakkaani ovat aina huomanneet, että olen aika taitava työläinen. Se on mukavaa, kun työsi miellyttää!

  Saatuani tietää, että on olemassa yritys, joka tekee mittatilauskalusteita seinästä seinään jalattiasta kattoon, mietin, voisinko soveltaa minun taitojani ja kokemukseni erilaistenmittakalusteiden kokoamisesta. Läpäistyäni useita vaikeita testejä pääsin ryhmäänihmisiä, jotka ovat ylpeitä siitä, mitä he valmistavat — mittatilauskalusteita, jotka palvelevat pitkään sekä näyttävät hyvältä.

  Minä, kuten jokainen tiimini jäsen, haluan nähdä vain asiakkaidemmeonnelliset silmät!

  Ammattilainen tiimi
  kokeneita
  kalustevalmistajia

  Valmistamme mittatilauskalusteita suurella sydämellä, jolloin niistä tulee täysimittainen osa sisustustasi. Luomamme kalusteet ovat todellista tyyliä ja erinomaista laatua. Toimivat, käytännölliset ja kestävät mittakalusteet ilahduttavat sinua joka päivä.

  Takaamme luottavaisesti kodin, toimiston, liiketilan kalusteiden laadun toteuttamalla jokaisen asiakkaan ideaa. Teemme niin kuin itsellemme tekisimme.

  Meista - kuva

  Alex

  Kalusteasentaja

  Meista - kuva

  Mikko

  Suunnitteluinsinööri

  Meista - kuva

  Jeve

  Suunnittelija

  Meista - kuva

  Simba

  Laaduntarkastaja

  Meista - kuva

  Eetu

  Tuotantovastaava

  Meista - kuva

  Pentti

  Kalusteasentaja

  Viisi askelta unelmakeittiöösi tai kaappiisi

  Autamme asiakkaita toteuttamaan ideoitaan luomalla tyylikkäitä ja laadukkaita kalusteita. Jeesaamme sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ottaen huomioon kaikki kriteerit ja toiveet. Luomme sinulle ainutlaatuisen suunnittelun tarvittavista materiaaleista, jotka sopivat harmonisesti kotisi tai yrityksesi tyyliin. Toimimme avaimet käteen — periaatteella.

  Meista - kuva

  1. Varaa suunnitteluaika

  Voit helposti varata suunnitteluajan veloituksetta meille toimistolle, kotiisi tai voimme myös pitää etäsuunnittelua. Täytä yhteydenottolomake tai lähetä viesti sähköpostiimme info@stadinmittakaluste.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  Saat meidän kiinni myös puhelimitse.

  Meista - kuva

  2. Kerro ideastasi

  Suunnitteluajan yhteydessä asiakkaamme voivat nähdä kaikki materiaalit livenä, koskettaa ja valita niistä sopivimmat. Suunnittelijamme ottavat huomioon kaikki asiakkaan omat toiveet ja mieltymykset luoden ainutlaatuisia kalusteita jokaiselle. Autamme sinua luomaan juuri ne kalusteet, jotka täyttävät määritetyt vaatimukset.

  Voit helpottaa meidän yhteistyötämme ottamalla alustavat mitat itse.

  Meista - kuva

  3. Projektin läpikäynti

  Tapaamisen tulosten perusteella suunnittelijamme kehittää ainutlaatuisen kalusteprojektin ja laatii sinulle tarjouksen. Tarkkaa visualisointia varten kehitämme 3D-projektin, joka varmistaa, että keittiöstä tai muista kalusteista tehty päätös on oikea. Kaikki yksityiskohdat tulemme sopimaan asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on viimeisen päälle.
  Tämän lisäksi käymme läpi maksutavat, ehdot ja projektin seuraavat vaiheet.

  Meista - kuva

  4. Mittaus, tilausvahvistus ja toimitus

  Kun olemme sopineet kaikista projektin yksityiskohdista ja ehdoista, asiantuntijamme tulee kotiisi tai toimitilaasi ottamaan tarkat mitat. Näin varmistetaan, että suunniteltu projekti sopii tilaan. Kalusteiden valmistus toteutetaan 4-8 viikon sisällä maksun suorituksesta, jonka jälkeen toimitamme ja asennamme kalusteet sinulle sopivana ajankohtana.

  Meista - kuva

  5. Asennus

  Kalusteiden kokoamisen ja asennuksen suorittavat kokeneet asiantuntijamme ammattityökaluilla. Tämä takaa korkean laadun ja käytännöllisyyden.

  Välitämme asiakkaistamme, joten teemme työmme tarkasti, nopeasti ja ajoissa.

  Pääset näkemään mittatilauskalusteiden kaikki vaiheet videostamme

  Korkeaa laatua
  jokaisessa yksityiskohdassa

  Olemme valmiita toteuttamaan asiakkaiden kaikki ideat luomalla tyylikkäitä ja laadukkaita mittatilaustyönä valmistettuja kalusteita PK-seudulla. Mittakalusteiden lisäksi luomme tunnelman jokaiseen kotiin ja toimistoon.

  Meista - kuva

  Tarja Hentsius-Luoto

  Työhuoneen kaapisto

  Hei, saimme todella upeat koko seinän vaatekaapit Stadin mottakalusteelta! Väri on ihana Alabaster white, joka sopi 50-luvun tunnelmaan.Työn jälki on siistiä ja olemme todella tyytyväisiä. Tarja H-L, Käpylä

  Meista - kuva

  Laura Kallioinen

  Eteisen kaapit

  Sain hienot kaapit eteiseen mittojen mukaan. Lopputulos on viimeistelty ja toiveiden mukainen.

  Meista - kuva

  Myllykaaren kotiyhteisö

  Kaapin ovien vaihto

  Suosittelemme lämpimästi Stadin mittakalustetta palvelun asiakasläheisyydestä ja nopeudesta. Saimme Myllykaaren toimistoon valittua laajasta valikoimasta uudet hienot kaapin ovet.
  P. S. Sanni

  Tilaa uutiskirjeemme!

  Tarjoamme sinulle ajankohtaista tietoa remonttitrendeistä,
  materiaaleista, tapahtumista sekä yrityksemme kuulumisista.

   Meista - kuva Meista - kuva

   VARAA AIKA SUUNNITTELUUN!
    Liitä tiedosto