Meista - kuva

Yhteydenottopyyntö lähetetty onnistuneesti!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
  Liitä tiedosto

  Meista - kuva

  Eduard

  Harjoittelija

  Aloitteleva taitonsa mestari. Hän on tuleva asiantuntija, joka tutkii kaikkea mittatilauskalusteisiin liittyvää. Sen luomis- ja kehitysprosessista toteutushetkeen asti. Tämä lähestymistapa antaa hänelle mahdollisuuden hankkia ammatillisia taitoja ja kehittyä aktiivisesti alallaan.

  Pyrimme välittämään kaikki ammatilliset taidot ja järjestämään uranäkymiä mestariksi pyrkivälle. Uskomme, että harjoittelijastamme tulee alansa erinomainen ammattilainen, jatkuvan kehittymisen halun ja kovan työn ansiosta.

  Meista - kuva

  Mikko

  Suunnitteluinsinööri

  Olen suunnitteluinsinööri. Minulla on 20 vuoden kokemus mittatilauskalusteiden alalta. Päätehtäväni on luoda hankkeesta piirustukset ja kaaviot: suunnitella mittatilauskalusteet ja järjestää ne optimaalisesti arkille.

  Mittatilauskalusteet ovat pitkä prosessi, joka ei aina ole tavalliselle ostajalle selvää. On olemassa paljon vivahteita ja yksityiskohtia, jotka on varmasti otettava huomioon.

  Kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman, valmistus alkaa. Sen jälkeen pitää vain huolellisesti kasata kaikki mittatilauskalusteet ja asentaa ne paikoilleen.

  Olen ylpeä siitä, että asiantuntijaryhmämme toteuttaa ammattimaisesti näin monimutkaista toimintaketjua. Jokainen asiakkaamme on tyytyväinen!

  Meista - kuva

  Jeve

  Suunnittelija

  Keväällä 2020 kuulin mahdollisuudesta päästä mukaan SV-Nova Osuuskunnan toimintaan yrittäjän roolissa.

  Osuuskunta oli toiminut vuodesta 1996 lähtien ja valmisti laadukkaita mittatilauskalusteita. En miettinyt alan vaihtoa kauaa.

  Tein alussa pitkiä työpäiviä, sillä opittavaa oli paljon. Onneksi sain valtavasti tukea osaavalta tiimiltä. Tiimillä on yli 20 vuoden kokemus ja satoja referenssejä.

  Tänä päivänä toteutamme mittatilauskalusteita, jotka täydentävät tilaa ja ovat tehty korkealaatuisista materiaaleista.

  Meista - kuva

  Simba

  Laaduntarkastaja

  Olen kissa. Nimeni on Simba.

  Olen erittäin onnekas, sillä olen lähes samanikäinen kuin uusi Stadin Mittakaluste-yritys. Minulla on terävä näkö ja hieno vainu. Näiden kykyjen avulla voin vakuuttaa jokaiselle asiakkaalle, että pienikin vika mittatilauskalusteiden valmistuksessa ja kokoonpanossa ei luista minusta!

  Tiedätkö, mikä on lempiharrastukseni?
  Maata ikkunalaudalla ja katsella miten Stadin Mittakalusteen tiimi tekee työnsä.
  Ja he osaavat sitä 100%!

  Kehrr, voin seurata tätä loputtomiin!

  Meista - kuva

  Eetu

  Tuotantovastaava

  Vuonna 1996 samanhenkisten ihmisten joukko perusti SV-Nova Osuuskunnan. Minäkin olen tässä fiksujen, aloitekykyisten ja rehellisten ihmisten tiimissä. Yrityksessämme työskentelevät poikkeuksellisen päteviä suunnitteluinsinöörejä, suunnittelijoita, kokoonpanijoita, myyjiä ja kuljettajia.

  Yrityksemme päätoimiala on mittatilauskalusteiden toteutus monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Meistä tuli mittatilauskalusteiden valmistaja, jonka toiminnalliset ja esteettiset ominaisuudet ovat moitteettomia.
  Syksyllä 2020 päätimme luoda uuden Stadin Mittakaluste-yrityksen.

  Tänään, kuten ennenkin, väitämme rohkeasti, että tiimimme valmistamat ja asentamat mittatilauskalusteet tuovat asiakkaille yksinomaan positiivisia tunteita!

  Meista - kuva

  Pentti

  Kalusteasentaja

  Teen mittatilauskalusteiden asennuksen asiakkaan tiloissa ja kokoan tavarat varastossa. Asiakkaani ovat aina huomanneet, että olen aika taitava työläinen. Se on mukavaa, kun työsi miellyttää!

  Saatuani tietää, että on olemassa yritys, joka tekee mittatilauskalusteita seinästä seinään ja lattiasta kattoon, mietin, voisinko soveltaa minun taitojani ja kokemukseni erilaisten mittatilauskalusteiden kokoamisesta. Läpäistyäni useita vaikeita testejä pääsin ryhmäänihmisiä, jotka ovat ylpeitä siitä, mitä he valmistavat — mittatilauskalusteita, jotka palvelevat pitkään sekä näyttävät hyvältä.

  Minä, kuten jokainen tiimini jäsen, haluan nähdä vain asiakkaidemme onnelliset silmät!

  Ammattilainen
  tiimi
  kokeneita
  kalustevalmistajia

  Toteutamme mittatilauskalusteita suurella sydämellä, jolloin niistä tulee täysimittainen osa sisustustasi. Luomamme mittatilauskalusteet ovat todellista tyyliä ja erinomaista laatua. Käytännölliset, toimivat ja kestävät mittatilauskalusteet ilahduttavat sinua joka päivä.

  Takaamme luottavaisesti kodin, toimiston, liiketilan mittatilauskalusteiden laadun toteuttamalla jokaisen asiakkaan ideaa. Teemme niin kuin itsellemme tekisimme.

  Meista - kuva

  Eduard

  Harjoittelija

  Meista - kuva

  Mikko

  Suunnitteluinsinööri

  Meista - kuva

  Jeve

  Suunnittelija

  Meista - kuva

  Simba

  Laaduntarkastaja

  Meista - kuva

  Eetu

  Tuotantovastaava

  Meista - kuva

  Pentti

  Kalusteasentaja

  Viisi askelta unelmakeittiöösi tai kaappiisi

  Autamme asiakkaita toteuttamaan ideoitaan luomalla laadukkaita mittatilauskalusteita. Jeesaamme sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ottaen huomioon kaikki kriteerit ja toiveet. Luomme sinulle ainutlaatuiset mittatilauskalusteet materiaaleista, joista tulet nauttimaan ja ne tulee sopimaan harmonisesti kotiisi tai yritykseesi. Toimimme avaimet käteen — periaatteella.

  Meista - kuva

  1. Varaa suunnitteluaika

  Voit helposti varata suunnitteluajan veloituksetta meille toimistolle, kotiisi tai voimme myös pitää etäsuunnittelua. Täytä yhteydenottolomake tai lähetä viesti sähköpostiimme info@stadinmittakaluste.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  Saat meidän kiinni myös puhelimitse.

  Meista - kuva

  2. Kerro ideastasi

  Suunnitteluajan yhteydessä asiakkaamme voivat nähdä kaikki materiaalit livenä, koskettaa ja valita niistä sopivimmat. Suunnittelijamme ottavat huomioon kaikki asiakkaan omat toiveet ja mieltymykset luoden ainutlaatuisia mittatilauskalusteita jokaiselle. Autamme sinua luomaan juuri ne mittatilauskalusteet, jotka täyttävät määritetyt vaatimukset.

  Voit helpottaa meidän yhteistyötämme ottamalla alustavat mitat itse.

  Meista - kuva

  3. Projektin läpikäynti

  Tapaamisen tulosten perusteella suunnittelijamme kehittää ainutlaatuisen kalusteprojektin ja laatii sinulle tarjouksen. Tarkkaa visualisointia varten kehitämme 3D-projektin, joka varmistaa, että mittatilauskeittiöstä tai muista mittatilauskalusteista tehty päätös on oikea. Kaikki yksityiskohdat tulemme sopimaan asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on viimeisen päälle.
  Tämän lisäksi käymme läpi maksutavat, ehdot ja projektin seuraavat vaiheet.

  Meista - kuva

  4. Mittaus, tilausvahvistus ja toimitus

  Kun olemme sopineet kaikista projektin yksityiskohdista ja ehdoista, asiantuntijamme tulee kotiisi tai toimitilaasi ottamaan tarkat mitat. Näin varmistetaan, että suunnitellut mittatilauskalusteet sopivat tilaan. Mittatilauskalusteiden valmistus toteutetaan 4-8 viikon sisällä ensimmäisen erän suorituksesta, jonka jälkeen toimitamme ja asennamme mittatilauskalusteet sinulle sopivana ajankohtana.

  Meista - kuva

  5. Asennus

  Mittatilauskalusteiden kokoamisen ja asennuksen suorittavat kokeneet asiantuntijamme ammattityökaluilla. Tämä takaa korkean laadun ja käytännöllisyyden.

  Välitämme asiakkaistamme, joten teemme työmme tarkasti, nopeasti ja ajoissa.

  Pääset näkemään mittatilauskalusteiden kaikki vaiheet videostamme

  Korkeaa laatua
  jokaisessa yksityiskohdassa

  Olemme valmiita toteuttamaan asiakkaiden kaikki ideat luomalla tyylikkäitä ja laadukkaita mittatilauskalusteita PK-seudulla. Mittatilauskalusteiden lisäksi luomme tunnelman jokaiseen kotiin ja yritykselle.

  Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

  Arvostamme jokaisen asiakkaan mielipidettä.

  Meista - kuva

  Oksana Griffel

  Mittatilauskeittiö

  Olemme äärimmäisen tyytyväisiä uuteen mittatilauskeittiöömme! Tilasimme sen skandinaavisella tyylillä, ja lopputulos ylitti kaikki odotuksemme. Keittiö on juuri sellainen, josta olemme aina haaveilleet - raikas, valoisa ja toimiva. Kiitos Stadin Mittakalusteen ammattitaitoiselle tiimille upeasta työstä!

  Meista - kuva

  Vesa Ahokas

  Keittiön ovien vaihto

  Tilasimme uudet keittiön kaappien ovet ja laatikostojen päädyt Stadin Mittakalusteelta. Kaikki mitattiin erikseen, koska vanhat ovet eivät vastanneet nykyisiä standardimittoja. Ovien materiaalin, mallin ja värin valinta sujui hyvin malliovien ja värikarttojen avulla toimistolla. Toimitus ja asennus sujui sovitun aikataulun mukaan. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, suosittelemme lämpimästi! Vesa

  Meista - kuva

  ESL Shipping Oy

  Lokerokalusteet

  Toimivat ja edellisiin kalusteisiin hienosti yhteensopivat kalusteet, mittatilaustyönä Stadin Mittakalusteelta. Tilausaika oli hiukan pitkä, mutta toimitus ja asennus sitten sitäkin nopeampi.

  Meista - kuva

  Myllykaaren kotiyhteisö

  Kaapin ovien vaihto

  Suosittelemme lämpimästi Stadin mittakalustetta palvelun asiakasläheisyydestä ja nopeudesta. Saimme Myllykaaren toimistoon valittua laajasta valikoimasta uudet hienot kaapin ovet.
  P. S. Sanni

  Meista - kuva

  Laura Kallioinen

  Eteisen kaapit

  Sain hienot kaapit eteiseen mittojen mukaan. Lopputulos on viimeistelty ja toiveiden mukainen.

  Meista - kuva

  Tarja Hentsius-Luoto

  Työhuoneen kaapisto

  Hei, saimme todella upeat koko seinän vaatekaapit Stadin mottakalusteelta! Väri on ihana Alabaster white, joka sopi 50-luvun tunnelmaan.Työn jälki on siistiä ja olemme todella tyytyväisiä. Tarja H-L, Käpylä

  Tilaa uutiskirjeemme!

  Tarjoamme sinulle ajankohtaista tietoa remonttitrendeistä,
  materiaaleista, tapahtumista sekä yrityksemme kuulumisista.

   Meista - kuva Meista - kuva

   VARAA AIKA SUUNNITTELUUN!
    Liitä tiedosto