Toimivat mittatilauskeittiöt

Tyylikäs mittatilauskeittiö ei voi tarjota vain toimivuutta, vaan siitä tulee myös kodin sydän. Luomme laadukkaita ja käytännöllisiä projekteja, jotka tekevät vaikutuksen. Mittatilauskeittiön ominaisuudet, väri, sisusteet, keittiön ovet, rungot määritetään jokaisen asiakkaan yksilöllisesti.

Keittion - kuva

Ikoni-keittiö

8 550 €

Käytännön ja ergonomian ainutlaatuinen ilmentymä näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Tyylikkäästä keittiöstä on tullut täysimittainen osa sisustusta.
Suunnittelijan työ mahdollisti mittasuhteiden tiukan noudattamisen, joka heijastaa hienostuneisuutta jokaisessa yksityiskohdassa.
Keittiökaappi lasiovilla ja valaistuksella lisää keittiöön erityisen piirteen. Tämä tyylikäs keittiö pysyy muodikkaana vielä vuosia.

Keittion - kuva

Loft mini-keittiö

4 700 €

Käytännöllisyys ja ergonomia näkyvät jokaisessa tyylikkään keittiön yksityiskohdassa. Tämä mittatilaustyönä valmistettu keittiö täydentää täydellisesti modernia sisustusta asunnossa.
Se sopii hyvin kaikenkokoisiin huoneisiin ja on ihanteellinen valinta modernin sisustuksen luomiseen. Design-keittiö toimii käytännöllisenä korostuksena asuintilassa.
Harmoninen mittasuhteiden ja värien yhdistelmä varmistaa keittiömallin monipuolisuuden.

Keittion - kuva

Luonto mini-keittiö

4 850 €

Asiantunteva sisustussuunnittelu mahdollistaa ainutlaatuisen toteutuksen, joka yhdistää taitavasti kompaktin koon ja uniikin tyylin. Tämä tekee keittiöstä erinomaisen vaihtoehdon modernien asuintilojen sisustukseen. Tyylikkäässä uudessa keittiössä on kaikki tarvittava käyttömukavuuden takaamiseksi. Sisustuksen tarkka harkinta ja tarpeettomien yksityiskohtien välttäminen mahdollistavat keittiön kestävyyden ja pysymisen ajanmukaisena pitkään.

Keittion - kuva

Valkoinen ikoni-keittiö

5 550 €

Selkeät linjat, tiukka mittasuhteiden noudattaminen sekä vaaleat sävyt antoivat suunnittelijoille mahdollisuuden luoda tyylikkään ja yhtenäisen keittiön mittatilauksena. Näiden ratkaisujen ansiosta keittiö on helppo integroida mihin tahansa sisustukseen. Tämä keittiö on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Korkealaatuiset materiaalit, huolellinen viimeistely ja käytännölliset ratkaisut takaavat keittiön pitkän käyttöiän. Valkoinen ikoni on paras vaihtoehto minimalistiseen tai skandinaaviseen sisustukseen. Huolellisesti suunniteltu muotoilu ja ergonomiset ratkaisut takaavat, että keittiö ei vie turhaan tilaa huoneesta.

Keittion - kuva

Provinssi-keittiö

5 650 €

Vaaleiden sävyjen ja lasiovien taitava yhdistelmä tekee tästä mittatilauskeittiöstä ihanteellisen vaihtoehdon kaikille. Tyylikkään muotoilun ansiosta se sopii täydellisesti kaikkiin sisustustrendeihin ja pysyy aina ajan tasalla. Asiantuntevan suunnittelutavan avulla tämä keittiömalli täyttää kaikki nykyaikaisen asiakkaan vaatimukset ja tarjoaa erinomaisen ratkaisun kaikenkokoisten huoneiden järjestämiseen.

Keittion - kuva

Infiniti-keittiö

9 350 €

Nämä keittiökalusteet on luotu heille, jotka arvostavat hienostuneisuutta ja nykyaikaisuutta. Tämä malli heijastaa suunnittelijoiden rohkeita ideoita, jotka ilmentyvät jokaisessa yksityiskohdassa. Ainutlaatuinen värien ja tekstuurin yhdistelmä tekee tästä keittiöstä uniikin. Se on suunniteltu itsevarmoille ihmisille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja kohtuullista luksusta. Tämäntyyppinen uusi keittiö on ihanteellinen lisäys jokaiseen sisustukseen, se korostaa omistajan ainutlaatuista makua.

Keittion - kuva

G-labra-keittiö

5 950 €

Yksilöllinen suunnittelutapa mahdollisti ainutlaatuisen idean ilmentämisen tähän malliin - saavuttaa tyylikkään keittiön käytännöllisyys, toimivuus ja ergonomia. Se ei vain mahdollista tehdä huoneesta käytännöllistä, vaan myös koota sen kannattavasti. Tiukka mittasuhteiden noudattaminen, tyylikäs muotoilu ja yleinen värimaailma mahdollistavat näiden keittiökalusteiden asentamisen jokaiseen sisustukseen.

Keittion - kuva

Luonto-keittiö

6 300 €

Selkeä profiili, tarpeettomien yksityiskohtien puuttuminen ja suunnittelun taitava toteutus - kaikki nämä ominaisuudet antavat mahdollisuuden pitää kalustevalmistajan tyylikästä keittiötä ainutlaatuisena. Tämä on toimiva malli, joka voi edullisesti korostaa sisustuksen ainutlaatuisuutta. Uutta mittatilauskeittiötä täydentää käytön helpottamiseksi suuri varastotila. Lasiovien puuttuminen tekee keittiöstä mukavan ja käytännöllisen käyttää. Siitä tulee edullinen sisustuselementti, joka korostaa omistajan ainutlaatuista makua.

Keittion - kuva

Valkoisen maku-keittiö

4 150 €

Nämä uudet keittiökalusteet on suunniteltu niille, jotka pyrkivät luomaan täydellisen sisustuksen. Ne auttavat visuaalisesti laajentamaan huoneen sisätilaa ja antavat sille erityisen tyylin. Valkoinen keittiö on erinomainen ratkaisu pieniin tiloihin. Sen ergonomiset ominaisuudet mahdollistavat sen pysymisen toimivana. Kalustevalmistajan tyylikäs mittatilauskeittiö takaa pitkän käyttöiän. Sen ulkoiset ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä pitkäikäisen ja merkityksellisen osan sisustusta.

Keittion - kuva

Liidokki-keittiö

8 450 €

Ainutlaatuinen tyylin ja selkeiden linjojen yhdistelmä tekee näistä keittiökalusteista parhaan vaihtoehdon mihin tahansa sisustukseen. L-keittiön avulla voit säästää käyttökelpoista tilaa ja visuaalisesti laajentaa sen rajoja. Tekokivestä valmistettu työtaso antaa keittiölle erityistä makua. Yhdessä värimaailman kanssa se luo yhtenäisen kokonaisuuden. Tämä on käytännöllinen ja tyylikäs keittiö, joka kestää pitkään.

Mittatilauskeittiöt

Mittatilauskeittiöt ovat yksi suosituimmista palveluistamme.
Olemme ammattitaitoisia asiantuntijoita suunnittelemaan, toteuttamaan ja asentamaan ainutlaatuisen mittatilauskeittiön, joka täyttää kaikki tarpeesi ja odotuksesi.

Ymmärrämme, että mittatilauskeittiö on kotisi sydän ja sen tulee olla toimiva ja mukava käyttää. Tarjoamme laajan valikoiman tyylejä, värejä ja materiaaleja, joiden avulla voimme luoda keittiöön uniikki ja persoonallinen ilme.

Kokeneet suunnittelijamme auttavat sinua luomaan tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan mittatilauskeittiön. Toteutamme aina laadukkaita mittatilauskeittiöitä eri tyyleissä modernista klassiseen, käytämme sisustukseen erilaisia materiaaleja luoden mittatilauskalusteille ainutlaatuisen tyylin.

Mittatilauskeittiömme edut

Mittatilauskeittiö on yksi kodin suosituimmista paikoista. Sen on oltava käytännöllinen ja helppokäyttöinen, pitkän käyttöiän ja mukavan käytön takaamiseksi.
Mittatilauskeittiötä valittaessa on tärkeää ottaa huomioon, että se sopii asuintilan kokonaiskonseptiin. Tämä on ainoa tapa saavuttaa yhtenäinen asuintilan tyyli.

Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaisia laitteita mittatilauskeittiön valmistukseen. Mittatilauskeittiön suunnittelussa käytämme MDF-levyä, lastulevyä, metallia, tekokiveä ja muita materiaaleja, jotta luodut mittatilauskalusteet kestävät mahdollisimman pitkään.

Kiinnitämme erityistä huomiota jokaiseen yksityiskohtaan luodaksemme mittatilauskeittiön, joka ei ole vain kaunis, vaan myös toimiva. Valmiit ratkaisut vastaavat aina asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä.

Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja ja ominaisuuksia mittatilauskeittiöösi, mukaan lukien erilaiset säilytysratkaisut, työskentelyalueen sijoittelut ja järjestelyt sekä apua tarpeisiisi ja budjettiisi sopivien laitteiden valinnassa.

Annamme kaikille mittatilauskeittiöillemme myös takuun, joten voit olla varma mittatilauskalusteidemme kestävyydestä ja luotettavuudesta.

Mittatilauskeittiön hinta

Takaamme tuotanto- ja asennusehtojen tiukan noudattamisen, jotta voit nauttia uudesta mittatilauskeittiöstäsi mahdollisimman pian. Meiltä jokainen löytää itselleen sopivan ratkaisun hinnalla ja muilla keittiövalinnan kriteereillä. Laadukkaan mittatilauskeittiön ei tarvitse olla kallista. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, olemme valmiita keskustelemaan budjetistasi ja löytämään sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

Tarjoamme myös kunnostus- ja saneerauspalveluita vanhaan keittiöösi, jotta voit pitää sen toimivana ja kauniina ilman, että sinun tarvitsee ostaa uutta keittiötä.

Keittiöt mittojen mukaan

Olemme ylpeitä työstämme ja arvostamme asiakkaita, jotka suosittelevat meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Olemme valmiita ottamaan vastaan tilauksia minkä tahansa monimutkaisuuden ja volyymin mukaan.

Ymmärrämme, että mittatilauskeittiö ei ole vain ruoanlaittopaikka, se on perhe-elämän sydän, ystävien ja vieraiden kohtaamispaikka. Siksi pyrimme luomaan mittatilauskeittiön, joka on viihtyisä, toimiva ja kaunis.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ainutlaatuinen mittatilauskeittiö, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi. Olemme valmiita tarjoamaan sinulle palvelumme ja auttamaan sinua luomaan mittatilauskeittiön, josta tulee kotisi sydän.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tarjoamme sinulle ajankohtaista tietoa remonttitrendeistä,
materiaaleista, tapahtumista sekä yrityksemme kuulumisista.

    Keittion - kuva Keittion - kuva
    VARAA AIKA SUUNNITTELUUN!
      Liitä tiedosto