Yhteydenottopyyntö lähetetty onnistuneesti!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
  Liitä tiedosto

  DMCA-käytäntö

  Digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslaki (Digital Millennium Copyright Act)

  Stadin Mittakaluste kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia ja odottaa käyttäjiensä tekevän samoin. DMCA-lain (Digital Millennium Copyright Act) mukaisesti Stadin Mittakaluste vastaa väitettyihin tekijänoikeusloukkauksiin liittyviin ilmoituksiin, jotka on ilmoitettu meille asianmukaisesti.

  Oletetaan, että uskot, että tekijänoikeudella suojattu teoksesi on kopioitu ja se on saatavilla Stadin Mittakalusteen sivustolla tavalla, joka on tekijänoikeusloukkaus. Siinä tapauksessa voit ilmoittaa Stadin Mittakalusteelle antamalla seuraavat tiedot:

  • Tekijänoikeuden omistajan tai hänen puolestaan valtuutetun henkilön fyysinen tai sähköinen allekirjoitus
  • Väitetysti loukatun tekijänoikeudella suojatun teoksen tunniste
  • Sellaisen materiaalin tunnistaminen, jonka väitetään loukkaavan tai olevan loukkaavan toiminnan kohteena ja joka on tarkoitus poistaa tai johon pääsy on estettävä.
  • Tiedot riittävät, jotta Stadin Mittakaluste voi ottaa sinuun yhteyttä, kuten osoite, puhelinnumero ja, jos saatavilla, sähköpostiosoite.
  • Lausunto siitä, että uskot vilpittömästi, että materiaalin käyttö valitettavalla tavalla ei ole tekijänoikeuden omistajan, sen edustajan tai lain valtuuttamaa.
  • Ilmoitus siitä, että ilmoituksessa olevat tiedot ovat oikeita ja että olet valtuutettu toimimaan tekijänoikeuksien omistajan puolesta ja että olet valtuutettu väärästä valasta

  Saatuaan pätevän ja täydellisen ilmoituksen Stadin Mittakaluste poistaa loukkaavan materiaalin tai estää pääsyn siihen ja ilmoittaa asiasta viipymättä materiaalin lataaneelle käyttäjälle. Stadin Mittakaluste myös sulkee toistuvien loukkaajien tilin asianmukaisissa olosuhteissa.

  Jos uskot, että sisältösi on poistettu virheellisesti, voit lähettää vastailmoituksen Stadin Mittakalusteelle antamalla seuraavat tiedot:

  • Fyysinen tai sähköinen allekirjoitus
  • Poistetun materiaalin tunnistetiedot tai joiden käyttöoikeus on estetty
  • Väärästä valasta rangaistava lausunto siitä, että uskot vilpittömästi, että materiaali on poistettu tai poistettu käytöstä virheen tai virheellisen tunnistamisen seurauksena
  • Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja, jos saatavilla, sähköpostiosoitteesi ja ilmoitus siitä, että hyväksyt sen piirin liittovaltion tuomioistuimen lainkäyttövallan, jossa osoitteesi sijaitsee, tai jos osoitteesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella, piirin liittovaltion tuomioistuimen toimivaltaan