Yrityskalusteet

Yrityskalusteiden luodessa noudatamme tarkasti käytännöllisyyttä, ergonomiaa, tyylikästä muotoilua ja kalusteiden korkeaa laatua. Tuotteemme erottuvat alkuperäisistä kalusteen ulkoisista ominaisuuksista, mikä auttaa yrityskalusteita täydentämään yhteistä tilaa.

Meidän yrityskalusteemme kestävät mahdollisimman pitkään korkealaatuisten materiaalien ansiosta, ja niiden uniikki muotoilu antaa niiden pysyä merkityksellisinä pitkään.

Yhdistämällä alkuperäisen lasivitriinin ja laadukkaan säilytystilan, loimme tyylikkään myyjän palvelutiskin, joka heijastaa alkuperäistä suunnitteluideaa. Tiski tarjoaa paitsi mukavan työtilan myyjälle myös siistin näyttöalustan myyntitavaroille.
Palvelutiskin pyöristetyt muodot ja harkittu valaistus antavat sille erityisen ja modernin ilmeen. Sen rakenne näyttää kevyeltä ja painottomalta, mikä herättää varmasti huomiota. Tämä ainutlaatuinen palvelutiski on täydellinen ratkaisu kauppoihin, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä tapaa esitellä myyntitavaroitaan.

Ikoni
Palvelutiski

Hinta: alk. 11 950 €

Tämä myyntitiski tarjoaa monipuolisuutta kaupankäyntialustan tyylin korostamiseen ja samalla tarjoaa henkilöstölle mukavan työpaikan. Yksilöllinen suunnittelutapa mahdollisti ainutlaatuisen ratkaisun, joka auttaa yritystä erottumaan kilpailijoista ja esittelemään tuotteitaan tai palvelujaan parhaalla mahdollisella tavalla. Myyntitiskin tyylikäs muotoilu ja värimaailma herättävät varmasti huomion ja lisäävät sen houkuttelevuutta asiakkaiden silmissä.

Ikoni
Myyntitiski

Hinta: alk. 9 950 €

Myymälähyllyn käyttökelpoisen tilan lisäämiseksi ja helpon järjestelyn mahdollistamiseksi kehitimme yksilöllisen projektin, joka sisältää puoliympyrän muotoisia myyntihyllyjä. Näiden myymälähyllyjen avulla on helppo järjestää tuotteet vitriinissä ja käyttää tilaa tehokkaasti. Käytettyjen materiaalien korkea laatu varmistaa myymälätelineiden käytännöllisyyden ja kestävyyden. Tämä tavaroiden myyntiteline on kätevä ja esteetön.

Ikoni
Myymälätelineet

Hinta: alk. 3 200 €

Myymäläkalusteet ovat erittäin tärkeitä kauppatilan tehokkaan järjestelyn kannalta, sillä ne tarjoavat kätevän alueen tavaroiden esillepanoon ja järjestämiseen. Suunnittelulla ja ulkoasulla on merkittävä rooli kalusteiden käytettävyyden ja monipuolisuuden kannalta. Myymäläkalusteet mahdollistavat myös tilojen tehokkaan kaavoituksen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut myymäläkalusteet ovat kestäviä ja toimivia, ja ne palvelevat pitkään kaupan tarpeita.

Ikoni
Myymäläkalusteet

Hinta: alk. 6 750 €

Suunnittelijoiden ja kalusteasentajien yhteistyön ansiosta olemme onnistuneet luomaan ainutlaatuisen baaritiskiprojektin, joka yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja toimivuuden. Baaritiskin alkuperäinen muotoilu, selkeä värimaailma ja tekstuurit antavat sille monipuolisuutta ja sopivat täydellisesti kaikkiin baareihin. Baaritiski ei ainoastaan korosta sisustuksen ainutlaatuisuutta, vaan luo myös mukavan työpaikan baarimikolle.

Ikoni
Baaritiski

Hinta: alk. 4 150 €

Huolellinen suunnittelu ja alkuperäinen idea mahdollistivat tyylikkään ratkaisun TV-studioon.

Valmistajan mittatilauskalusteet ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja alkuperäisen suunnittelun ansiosta jokainen yksityiskohta täyttää asiakkaan vaatimukset ja heijastaa kokonaisideaa.

Projektin harmoninen ilme täydentää täydellisesti TV-studion yleistä tyyliä ja luo vaikuttavan kokonaisuuden.

Ikoni
TV-studiokalusteet

Hinta: alk. 15 950 €

Tätä projektia luodessaan suunnittelijamme ottivat huomioon rajallisen tilan. Tärkeää oli varmistaa helppokäyttöisyys luomalla tyylikkäästä myyntitiskiä. Mittasuhteiden ja selkeiden linjojen kunnioittamisen ansiosta olemme saaneet aikaan huomion arvoisen projektin. Kassatiski ei tarjoa vain mukavaa työpaikkaa henkilökunnalle, vaan siitä tulee myös laitoksen kannattava käyntikortti.

Alkuperäinen värien ja tekstuurin yhdistelmä antaa tiskille erityisen ilmeen, joka varmasti herättää huomiota.

Ikoni
Myymälän palvelutiski

Hinta: alk. 3 250 €

Yksilöllinen suunnitteluprojekti antoi asiantuntijoillemme mahdollisuuden luoda mukavia ja tyylikkäitä valaistettuja myymäläkalusteita myyntihalleihin, joissa on urapaneelit sekä myyntitelineet. Riittävän tilavat myyntihyllyt tarjoavat mukavan alueen hyödyketavaroille. Myymäläkalusteiden muotoilu tekee niistä parhaan vaihtoehdon myös erityyppisiin kauppoihin. Niistä voi tulla kannattavia aksentteja myymälän sisustuksen yleisessä tyylissä, täydentämällä sitä käytännöllisyydellä ja toimivuudella.

Ikoni
Kaupan urapaneelit ja myyntihyllyt

Hinta: alk. 4 900 €

Suunnittelijan yksilöllinen lähestymistapa mahdollisti parhaan vastaanottotiskin luomisen erilaisille kaupallisille kohteille. Puolipyöreä kätevä muoto auttaa säästämään tilaa ja yhdistettynä pastellisävyisiin kalusteisiin tätä on mahdollista käyttää eri sisustuksissa eri tarkoituksiin.

Tämä vastaanottotiski täydentää erinomaisesti hotelleja, kauneushoitoloita, toimistoja ja muita kohteita säästäen tilaa samalla kun se luo tyylikkään ja käytännöllisen lisän sisustukseen.

Ikoni
Hotellin vastaanottotiski

Hinta: alk. 4 500 €

Tyylikkäät toimistokalusteet mahdollistavat mukavan virkistysalueen työntekijöille. Niissä on kaikki tarvittava, jotta oleskelu sisällä olisi miellyttävää. Toimistokalusteiden sävyt ovat monipuolisia, joten ne sopivat erilaisiin tiloihin. Lisäksi hyvin järjestellyt säilytystilat auttavat visuaalisesti organisoimaan toimistotilaa.

Ikoni
Toimistokalusteet

Hinta: alk. 3 350 €

Yrityskalusteet

Valikoimastamme löytyy ravintolakalusteet, hotellikalusteet, myymäläkalusteet, toimistokalusteet, baarikalusteet, kirjastokalusteet, apteekkikalusteet, koulukalusteet, päiväkotikalusteet, sairaalakalusteet ja muut kalusteet. Meillä on pitkä kokemus tältä alalta ja takaamme korkealaatuiset kalusteet sekä yksilöllisen lähestymistavan jokaiselle yritysasiakkaalle.

Ymmärrämme, että jokaisella liiketilalla on yksilöllisiä ominaisuuksia ja se täyttää erilaiset tarpeet ja vaatimukset, joten olemme valmiita tarjoamaan asiakkaillemme sopivimmat ratkaisut ottaen huomioon heidän budjettinsa ja tilan ominaisuudet. Työskentelemme erilaisten materiaalien kanssa ja voimme auttaa asiakkaitamme valitsemaan kiinteistölleen sopivimmat vaihtoehdot.

Tyylikkäät yrityskalusteet

Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat asiakkaita heidän makuunsa ja tyyliinsä sopivien ravintola-, hotelli-, myymälä-, toimisto-, baari-, kirjasto-, apteekki-, päiväkoti-, sairaalakalusteiden suunnittelussa ja luomisessa mittatilaustyönä. Olemme valmiita työskentelemään jokaisen asiakkaan kanssa luodaksemme ainutlaatuisen ja omaperäisen suunnittelun, joka kiinnittää vierailijoiden huomion ja luo kodikkaan ja mukavan tunnelman tiloihin.

Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja laitteita varmistaaksemme mittatilauskalusteiden kestävyyden ja luotettavuuden. Tiimimme takaa, että luomamme mittakalusteet ovat helppohoitoisia ja kestävät suuria kuormituksia, mikä on tärkeä kriteeri liiketiloissa.

Ymmärrämme, että budjetti on tärkeä tekijä asiakkaillemme, joten pyrimme huomioimaan heidän laatu- ja hintavaatimuksensa ja luomme tyylikkäitä kalusteita toimistoihin, baareihin, ravintoloihin, apteekkeihin, myymälöihin ja muihin yrityksiin.

Miksi voit luottaa meihin?

Stadin Mittakalusteen asiantuntijoilla on laaja kokemus ja ammattitaito, jonka ansiosta voimme tarjota myös asennuspalveluita, asentaa ja koota kalusteet paikan päällä. Takaamme, että asennus suoritetaan ammattitaidolla, kaikkien vaatimusten ja standardien mukaisesti.

Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania yrityskalusteiden valmistukseen, ota yhteyttä. Olemme valmiita ottamaan vastaan kaikki tilaukset, sen monimutkaisuudesta riippumatta, ja takaamme korkean laadun ja oikea-aikaisen toimituksen. Tiimimme on aina valmis keskustelemaan jokaisen asiakkaan tarpeista ja tarjoamaan sopivimmat ratkaisut.

Mittatilauskalusteet suoraan valmistajalta

Stadin Mittakaluste on valmis työskentelemään kaikkien asiakkaiden kanssa heidän laajuudestaan ​​ja vaatimuksistaan ​​riippumatta. Takaamme korkealaatuiset tuotteet, oikea-aikaiset toimitukset ja ammattimaisen lähestymistavan jokaiseen tilaukseen.

Kun luomme mittatilauskalusteita yrityksille, otamme huomioon tilan tyylillisen suunnittelun, luomme käytännöllisiä, toimivia mittakalusteita, joista voi tulla täysimittainen osa huoneen sisustusta.

Jos etsit ammattimaista mittakalusteliikettä, ota meihin yhteyttä. Olemme valmiita tarjoamaan sinulle palveluitamme ja auttamaan sinua luomaan ainutlaatuisia ja laadukkaita mittakalusteita, jotka vastaavat tarpeitasi ja odotuksiasi.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tarjoamme sinulle ajankohtaista tietoa remonttitrendeistä,
materiaaleista, tapahtumista sekä yrityksemme kuulumisista.

    VARAA AIKA SUUNNITTELUUN!
      Liitä tiedosto