Keittiön kaapin ovien vaihto mittatilaustyönä

Keittiön ovien tai kaapin ovien vaihdon avulla voit päivittää kalusteita ilman siitä, että niitä tarvitsee vaihtaa kokonaan. Tämä on loistava ratkaisu säästää entisestään uuden keittiön tai kaapin hankintaan käytettyä budjettia. Tiimimme tarjoaa keittiön tai kaapin ovien vaihtopalvelua, joka auttaa muuttamaan kalusteidesi ja pidentää niiden käyttöikää.

Keittion ovien - kuva

Matta valkoiset-keittiön ovet

1 095 €

Keittiön matta valkoiset ovet tuovat huoneeseen suotuisaa muutosta sisustuksessa. Valkoinen keittiö on aina arvostetun ja tyylikkään näköinen. Nämä ovet sopivat täydellisesti eri sisustustyyleihin, mikä antaa mahdollisuuden modernisoida keittiön ilmettä.
Huolellisen suunnittelun ja toteutuksen avulla olemme luoneet tyylikkään keittiön, joka on päivitetty uusilla ovilla. Tämä ei vain paranna sen ulkonäköä, vaan tekee keittiöstä myös entistä käytännöllisemmän. Tämä on nyt uusi valkoinen keittiö, joka ilahduttaa omistajia pitkään.

Keittion ovien - kuva

Harmaa lofti-keittiön ovet

1 890 €

Universaali värimaailma yhdistettynä keittiön ovien moderniin tyyliin antoi meille mahdollisuuden toteuttaa keittiöremontin alkuperäisen idean. Klassisen ja modernin tyylin yhdistelmä keittiön ovissa teki tästä projektista ainutlaatuisen. Nyt tämä on kuin uusi keittiö, joka ilahduttaa omistajia vielä pitkään. Laadukkaiden materiaalien ansiosta keittiön ovien päivitysratkaisu pidentää keittiön käyttöikää ja täydentää täydellisesti modernia sisustusta.

Keittion ovien - kuva

Palapeli-keittiön ovet

2 150 €

Alkuperäinen suunnittelulähestymistapa antoi meille mahdollisuuden päivittää keittiötä ja antaa sille uuden modernin ilmeen, säilyttäen samalla toiminnallisuuden. Tyylikkäät uudet keittiön ovet täydentävät harmonisesti huoneen tilaa ja luovat houkuttelevan ja modernin ilmeen. Keittiön ovissa ei ole vetimiä, mikä helpottaa niiden käyttöä. Ainutlaatuinen ovimuotoilu mahdollisti rohkean idean toteuttamisen, joka yhdistää käytännöllisyyden ja helppokäyttöisyyden. Nämä uudet keittiökalusteet pysyvät siistinä ja toimivina vielä pitkään.

Keittion ovien - kuva

Korkeakiiltävät keittiön ovet

1 450 €

Päivitetty valkoinen keittiö näyttää tyylikkäältä ja modernilta. Keittiön ovien vaihto kiiltävän valkoisiin mahdollisti tämän keittiön ulkonäön päivityksen. Nämä uudet keittiön ovet sopivat täydellisesti keittiön sisustukseen. Tyylikkäät kullanväriset vetimet täydentävät ovimallia ja lisäävät keittiön hienostuneisuutta. Ne antavat keittiölle ylellisen ilmeen ja modernin kosketuksen. Keittiön ovien kiiltävä valkoinen pinta laajentaa visuaalisesti keittiön tilaa ja tekee siitä avaran. Keittiön ovien päivittäminen pidensi käyttöikää tehden keittiöstä ainutlaatuisen.

Keittion ovien - kuva

Loft mini-keittiön ovet

1 100 €

Tämän keittiön kaappien ovien vaihto mahdollisti sen muuttamisen ja käyttöiän pidentämisen. Alkuperäinen suunnitteluratkaisu varmisti ovimallin käytännöllisyyden. Uudet tyylikkäät keittiökalusteet täydentävät harmonisesti tilan yleistä tyylisuunnittelua ja säilyvät merkityksellisinä. Laadukkaiden materiaalien käytön ansiosta valmiista keittiöstä on mukava käyttää ja se kestää pitkään.

Keittion ovien - kuva

Loft mini, puiset keittiön ovet

1 195 €

Keittiön kaappien ovien vaihto mahdollisti ulkoisten ominaisuuksien kannattavan muuttamisen ja käytännöllisyyden parantamisen. Uudet ovet ovat täysimittainen osa olemassa olevaa sisustusta ja täydentävät sitä suotuisasti. Mattapinnan ansiosta ovien hoito on kätevää. Vaaleat värit ja visuaalinen puumainen tekstuurimalli tekevät ovimallista monipuolisen ja takaavat sen merkityksen pitkäksi aikaa.

Keittion ovien - kuva

Kantri-keittiön ovet

2 050 €

Ainutlaatuinen suunnitteluprojekti mahdollisti keittiön ovien vaihdon ja päivityksen, joka antoi sille uuden ja kunnioitettavan ilmeen. Valmis keittiö näyttää houkuttelevan tyylikkäältä, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun moderniin sisustukseen. Onnistunut tyylien ja värien yhdistäminen tekee keittiöstä erityisen houkuttelevan ja harmonisen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut keittiön kaapin ovet ja luotettavat kalusteet takaavat käytännöllisyyden ja kestävyyden, joten keittiö pysyy toimivana ja näyttävänä pitkään.

Keittion ovien - kuva

Kiiltävät keittiön ovet

1 550 €

Erikoisen maun aikaansaamiseksi suunnittelijamme käytti erityistä lähestymistapaa, jonka päätavoitteena oli yhdistää keittiön käytännöllisyys ja laajentaa visuaalisesti tilan rajoja. Keittiön ovien vaihtaminen kiiltävän valkoisiksi oli ratkaisevan tärkeää tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä ovien vaihto toi keittiöön tyylikkään ilmeen ja kauniin kiillon. Valmis ratkaisu näyttää houkuttelevalta ja modernilta, ja keittiö pysyy käytössä pitkään.

Keittion ovien - kuva

Korkeakiilto, lofti-keittiön ovet

1 450 €

Keittiön ovien vaihto pidentää sen käyttöikää ja antaa sille esteettisesti miellyttävämmän ilmeen. Suunnittelijamme käyttävät jokaiseen projektiin yksilöllistä lähestymistapaa, joka takaa ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen lopputuloksen. Tämä tietty ovimalli yhdistää modernin ja klassisen tyylin täydellisesti. Uudet keittiön ovet mahdollistivat huoneen sisustuksen päivittämisen ja antavat sille erityisen tyylikkään ilmeen. Tämä keittiö sopii kaikille ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Keittion ovien - kuva

Avaruuden harmaat keittiön ovet

1 750 €

Tyylikäs keittiö näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Keittiön ovien vaihdon ansiosta onnistuimme toteuttamaan rohkean projektin, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja nykyaikaisuus. Päivitetty keittiö mahdollistaa sen käytön eri sisustustyyleissä, mikä tekee siitä monipuolisen. Materiaalien korkean laadun ja käytännöllisyyden ansiosta se kestää pitkään ilman laatuvaatimuksia.

Keittiön tai kaapin ovien vaihto

Oletko kyllästynyt vanhaan keittiöösi tai vaatekaappiisi, mutta et halua käyttää paljon rahaa täydelliseen remonttiin tai uusien huonekalujen hankintaan?
Silloin keittiön tai kaapin ovien vaihto on täydellinen ratkaisu sinulle! Se on nopea ja edullinen tapa päivittää keittiösi tai kaapistosi ilmeen ilman remonttia.

Yrityksemme tarjoaa ovien vaihtoa keittiön kaappeihin, vaatekaappeihin ja muihin kalusteisiin. Olemme erikoistuneet luomaan kauniita ja toimivia keittiön ja kaapin ovia, jotka päivittävät kalusteesi ja antavat sille uuden tyylin. Valikoimassamme on paljon erilaisia materiaaleja, kuten laminoitu lastulevy, MDF-levy ja muita materiaaleja, luodaksemme ainutlaatuisen muotoilun keittiöösi tai kaappiisi.

Keittiön tai kaapin ovien vaihtopalvelu

Etusarjan vaihto voi olla loistava valinta heille, jotka haluavat muuttaa keittiön tai kaapin ulkoasua, mutta eivät ole valmiita vaihtamaan tai uudistamaan kokonaan.
Keittiön kaapin tai vaatekaapin ovien vaihto on nopea ja helppo tapa muuttaa kalusteidesi ilmettä ja me takaamme erinomaisen lopputuloksen.

Tarjoamme laajan valikoiman suunnitteluratkaisuja, jotta asiakkaamme voivat valita itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Lisäksi takaamme työmme korkean laadun ja tuotteidemme kestävyyden.

Pyrimme myös tekemään palvelustamme asiakkaillemme mahdollisimman mukavan. Työprosessimme alkaa keittiön tai kaapin huolellisella mittauksella varmistaaksemme, että kaapin ovet sopivat täydellisesti. Sitten poistamme vanhat keittiön tai kaapin ovet ja korvaamme ne uusilla, jotka vastaavat tarpeitasi ja toiveitasi. Voimme tarjota myös uusia vetimiä ja saranoita visuaalisen ilmeen parantamiseksi. Takaamme, että olet tyytyväinen työhön ja tulokseen.

Jos haluat päivittää kalusteesi ilmettä ja saada tyylikkään uuden designin, ota yhteyttä ja kysy lisää keittiön tai kaapin ovien vaihtopalvelustamme. Olemme valmiita keskustelemaan tarpeistasi ja aloittamaan projektisi työskentelyn heti.

Mitä on tärkeää ottaa huomioon?

Kun päätät vaihtaa keittiön tai kaapin ovet, on otettava huomioon useita tekijöitä. Ensin sinun on valittava tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat materiaalit. Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja, kuten puuviilua, MDF-levyä, laminoitua lastulevyä ja paljon muuta, ja voimme auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot.
Lisäksi on tärkeää valita makuusi ja huoneen yleiseen tyyliin sopiva muotoilu. Tarjoamme erilaisia suunnitteluratkaisuja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen ja huomiota herättävän muotoilun huonekaluillesi.

Etusarjan vaihto

Yrityksellämme on vankka kokemus mittatilauskalusteiden valmistuksesta ja julkisivujen vaihdosta, minkä ansiosta voimme taata laadukkaan ja ammattimaisen lopputuloksen.
Tarjoamme myös kilpailukykyiset hinnat ja erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta palvelumme on kaikkien saatavilla. Työskentelemme asiakkaan budjetin ja yksilöllisten vaatimusten mukaisesti varmistaaksemme maksimaalisen tyytyväisyyden työstämme.
Lisäksi takaamme, että materiaalimme ovat kestäviä ja kalusteet kestävät vuosia käyttöä. Voit olla varma, että keittiösi tai kaapisi näyttää upealta ja säilyttää uuden ilmeen tulevina vuosina.
Jos haluat uudistaa keittiön tai kaapin ja saada ammattimaisen ja laadukkaan ovien vaihdon, ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme. Olemme valmiita keskustelemaan projektistasi ja auttamaan sinua luomaan unelmiesi mittakalusteet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tarjoamme sinulle ajankohtaista tietoa remonttitrendeistä,
materiaaleista, tapahtumista sekä yrityksemme kuulumisista.

    Keittion ovien - kuva Keittion ovien - kuva
    VARAA AIKA SUUNNITTELUUN!
      Liitä tiedosto